Terra Romana Milenium Alb 2012 si alte treburi induiosatoare


Milenium Alb 2012 13,5%- un cupaj de sauvignon blanc si riesling de Rin, care aduce in nas ceva tuse uleioase si de baric. Para si ananasul fac legea si pare ceva mai polisat si elegant decat jovialul precedent (n.a. Terra Romana sauvignon/feteasca 2012). 84 (21.09.2013)

Milenium Alb 2012 13,5%- miere,  tei,  vanilie, flori albe. Un gust untos, din care se recunosc pepenele galben si ananasul. Baricul s-a integrat mai bine fata de septembrie anul trecut si ofera acum o senzatie satisfacatoare de arome dulci si corpolenta. O remanenta buna, acid-dulceaga. 85 pct. (26.02.2014) 

De mentionat ca in compozitia amestecului, cupajului, asamblajului sau cum ne mai place sa-i spunem zilele astea, in procente mai mici si care nu atrag obligatia mentionarii pe eticheta, mai apar feteasca alba si chardonnay-ul. 
Eu cred ca la 31 de lei e unul din cele mai remarcabile albe romanesti baricate si se pare ca in 2012 a fost un pic mai reusit decat in anii trecuti. 

Pentru mine tusele calde, de cofetarie, mi-au amintit de cateva poze care au circulat pe net acum cateva zile. Asadar, v-o prezint pe micuta Lola si buldogul ei cu limba atarnand- Harper, importalizati de-a lungul timpului mama, fotograful  Rebecca Leimbach





mai multe si aici (hai, da click, nu fi chitra). Copii si animale, sa crape advertiser-ii de ciuda.

2 comentarii:

Ciprian Stefan spunea...

Astept cu interes si impresii despre Millenium Rosu 2011,am vazut in cateva locuri ca se mai gaseste si din 2009.

George Mitea spunea...

Ciprian Stefan, l-am degustat! Nu ne scapa nimic:)Vezi Aici