Concurs: Vinul misterios! Ghicesti si primesti!

Bonjur, avem un nou concurs! In ce consta el? Sa va explic: ati auzit de babeasca neagra, acel strugurel incartiruit in principal la Nicoresti, care da vinuri asemanatoare cu un pinot noir sau un gamay? Ei, bun, nu in asta consta concursul:)
Ce trebuie sa faceti: sa aveti in minte intrebarea "Ce vin strain din oferta magazinului online Vinshop.ro este de fapt babeasca neagra, desi pe eticheta scrie altceva?". "Uuuu! Pare greu!", veti spune. Ca sa fie si mai greu o sa va intreb si din ce an este.
Dar nu disperati, dragi cititori, am doua ponturi pretioase pentru voi:  1. Ati observat casuta "Google Search" din stanga, sub headerul Lucruri Bune? 2. Sunt sigur ca daca introduceti acolo ceva potrivit, din cateva click-uri o sa aflati raspunsul.   
Cand aveti rezolvarea, adica numele producatorului, numele soiului in limba "straina" (veti vedea de ce am pus ghilimele) si anul de recolta- trimiteti un mail la "agmitea@gmail.com" impreuna cu numele dvs. 
Tragere la sorti- pac-pac- premiul doua sticle (obiectul concursului plus inca una). Simplu, nu?
Puneti-va sapca pe cap si pipa in gura, dragilor detectivi, si la treaba!

PS. Deadline: 29 Aprilie(inclusiv). Pot participa numai persoanele rezidente in Romania.

7 comentarii:

Dan spunea...

Inclusiv "profesionistii" ??? :)))

George Mitea spunea...

Cu atat mai mult:)

George Mitea spunea...

@iorhe: pe mail, te rog.

Dan spunea...

Nu...nu...ma abtin ca asa stricam toate concursurile si ne apucam sa ne dam si sticle intre noi nu numai like-uri pe Facebook..:))

Ciprian spunea...

Dane, ok atunci facem altfel: ofer raspuns corect contra unei sticle de vin bun :))

Dan spunea...

@Ciprian: in cazul tau "vin bun" e un concept destul de periculos..:))
Deci bun pentru cel care il ofera sau pentru cel care il primeste? Ca pe sistemul asta am primit eu o Feteasca Neagra Demidulce de la Vincon pe care ti-as ceda-o bucuros..:) Si iti zic ca e si bun, crede-ma pe cunvat. Bun de aruncat..:)

Ciprian spunea...

:)) Nici chiar asa, Dane. Cred ca avem cateva idei comune despre ce inseamna un vin "bun", totusi. Atentie, n-am zis unul care sa-mi garanteze placerea :D E o diferenta