Weird Connections: Merlot Menestrel 2007 si tehnologia wireless


Incep ca la Discovery Channel: Stiati ca exista o legatura intre faptul ca eu scriu despre acest vin dintr-o pensiune din Moeciu de Jos dotata cu "net" wireless si vinul in sine, adica Merlot Menestrel 2007 produs de Cramele Rotenberg?
Nu stiati? Ei, atunci sa stiti ca Mihail Rotenberg, proprietarul cramei, si Mihail Rotenberg- cel care a inventat tehnologia Wireless Broadband Access si fondator al BreezeCom, companie care a produs primele placi de retea wireless, sunt una si aceeasi persoana.
Menestrel este un merlot bun, care face 35 de lei, mai bun la masa decat de unul singur- din cauza taninilor puternici. As spune ca melanjul gustativ este ilustrat de note de pruna, visine, cirese, cafea, cu final de pruna si visina, si pentru ca e un vin nefiltrat, aduce o "greutate" de cacao sau ciocolata care nu agreseaza cu notele dulci (de tipic australian). Un lucru bun. 84 pct.

PS: Despre Pensiunea Dorali din Moeciu de Jos nu pot spune decat ca si o data e prea mult, ca n-o sa mai calc pe acolo in viata mea, din pricina proprietarilor, care tin neaparat sa se creada mai destepti decat clientii.
PS2: Acesta este a doua sticla de Menestrel pe care am cumparat-o, prima fiind defecta.
PS3: Sa nu incepeti cu chestiuni gen Wifi nu-i Wimax, sau alte observatii despre inacuratetea datelor de istorie a tehnicii prezentate mai sus, ca-mi stricati post-ul :)


2 comentarii:

Anonim spunea...

de ce vindeau la careffour cu 15 ron va rog sa spuneti de ce craama rotenberg cu 15 ron

George Mitea spunea...

Sefu', stiu ca-i un blog de vinuri, dar putina coerenta n-ar strica:)