
Unicom Production, DOC Dealu mare, Cabernet sauvignon, Merlot si Feteasca neagra, 14,5% alc, ~160 lei in magazinele specializate, 96 pct.
Acest blog exprima opiniile autorului in legatura cu unele produse comerciale. Autorul nu este degustator autorizat, specialist, sau orice alta forma de calificare profesionala in domeniul oenologiei, nu lucreaza in domeniu si nu comercializeaza produsele descrise. Opiniile critice cu privire la produse se refera exclusiv la exemplarul evaluat si nu la intreaga gama de produse si servicii puse pe piata de producator, importator, distribuitor. Bla Bla Bla
Ati terminat de citit randurile scortoase de mai sus? Bun! Vreau sa va mai spun ceva: daca vreun vin mi-a lasat o impresie proasta, prost va fi tratat pe blogul meu. Si daca vreun producator se simte nemultumit, ii spun sa-si foloseasca nemultumirea pentru: 1. sa faca un vin mai bun; 2. sa-si traga de urechi reteaua de distributie; 3. sa aiba grija unde le vinde. Pe mine nu ma intereseaza ca vinul din paharul meu e prost deoarece n-a fost bine pastrat in supermarket sau ca a fost transportat catre magazin la -30C. Ma intereseaza doar ce scrie pe eticheta in dreptul producatorului. Sa-si asume produsul, dupa cum imi asum si eu cele spuse!
Mda, ce sa spun, chestiile scrise de mine sunt ale...mele. Ma indoiesc ca sunt atat de minunate incat sa si le insuseasca cineva. Daca totusi unii dintre cititorii mei sunt bestii cu intentii samavolnice, le urez sanatate si le amintesc ca exista legi si alti demoni care pedepsesc utilizarea neautorizata a "operelor" scrise de altii.
2 comentarii:
Ai si o recomandare de degustare? Decantat, etc?
Ideea mea e sa-l las 5-6 ore in decantor, la frigider, si sa-l scot cu o ora inainte de degustare
Multumesc
Ceva aer ii face bine, fără indoiala, dar e mult mai gata de băut decat precedentele recolte. Rau n-are cum să iasă. Merge si aerarea la rece, dar cu grija în cazul unui frigider casnic. Sa nu se amestece mirosurile.
Trimiteți un comentariu