Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie are loc la Centrul de Conferinte si Expozitii din cadrul Grand Hotel Napoca****, in perioada 15 – 18 martie 2012.
Provino Cluj- program plus informatii utile
Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie are loc la Centrul de Conferinte si Expozitii din cadrul Grand Hotel Napoca****, in perioada 15 – 18 martie 2012.
Festivalul este conceput sub forma unui eveniment expozitional si aduce in fata publicului clujean peste 300 de tipuri de vinuri de la cei mai importanti producatori din tara, dar si produse si servicii auxiliare si conexe pentru industria vinului.
Programul festivalului include:
- degustari si lansari de vin,
- cursuri introductive in domeniul vinului,
- show-uri gastronomice realizate de maestrii bucatari ai Grand Hotel Napoca, ai restaurantului Japonez TOKYO si Dan BOERESCU.
Vizitatorii pot participa in zilele de 16, 17, 18 martie la sesiunile de Degustari de Vin PROVINO, pot petrece in compania muzicii si a vinurilor bune alaturi de invitatii salonului exclusivist “Art, Wine & Gastronomy” si se pot inscrie la cursurile de la “Scoala Vinului” organizate pe 17 martie. La evenimentele speciale PROVINO vor fi servite vinurile vedeta ale festivalului iar publicul va invata de la profesionisti cum sa asocieze corect vinul preferat descoperit la degustari cu produse culinare rafinate. De la WINE SHOP vizitatorii pot achizitiona pentru acasa vinurile preferate prezente in Festival, la pret de producator.
PROGRAM DE VIZITARE:
16 -17 martie: 11.00 – 19.00
18 martie: 11.00 – 17.00
Pret Bilet intrare 10 RON
Pret kit PROVINO: 20 RON
(Kitul include un pahar pentru, port suport pahar, carnetel si pix pentru degustari.
Pretul nu include accesul in Festival)
Pret bilet DEGUSTARI DE VIN (5 tipuri de vin): 30 RON/degustare (60 minute)
Pret bilet Seara Art, Wine & Gastronomy: 50 RON/persoana
Tarif curs „Scoala Vinului” : 310 lei
Pachete:
BILET ACCES FESTIVAL + KIT DEGUSTARE 25 RON
BILET ACCES FESTIVAL + BILET DEGUSTARE + KIT PROVINO 50 RON
Pentru alte informatii vezi AICI.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu