RECOMANDAREA SAPTAMANII: Vin fiert si o lopata
La ce-a fost si ce mai este pe afara, nu exista recomandare mai potrivita! (ar mai fi tuica fiarta, dom' inginer! zice cineva).
Felul in care fac vinul fiert: Se ia niste vin rosu, de oricare origine aveti, numai baubil sa fie. Se pune la incalzit, caci vinul fiert se infierbanta numai, nu trebuie sa dea in clocot, chestiune care i-ar dauna atat aromei, dar si tariei. Se adauga un baton, hai doua, de scortisoara, niste cuisoare (daca aveti), cateva boabe de piper, zahar (50-150g la litrul de vin sec), cateva bucati de mere taiate cuburi, cateva felii de portocala, si putina rabdare.
Se serveste fierbinte, in timpul dar mai ales dupa cele trei ore cat a durat sa va dezapeziti masina.
Etichete:
altele,
recomandarea saptamanii,
varietati romanesti,
vin rosu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Amin, frate George! Remediul perfect pentru o astfel de vreme :)
True, true...
Trimiteți un comentariu