RECOMANDAREA SAPTAMANII: Vin fiert si o lopata


La ce-a fost si ce mai este pe afara, nu exista recomandare mai potrivita! (ar mai fi tuica fiarta, dom' inginer! zice cineva).
Felul in care fac vinul fiert: Se ia niste vin rosu, de oricare origine aveti, numai baubil sa fie. Se pune la incalzit, caci vinul fiert se infierbanta numai, nu trebuie sa dea in clocot, chestiune care i-ar dauna atat aromei, dar si tariei. Se adauga un baton, hai doua, de scortisoara, niste cuisoare (daca aveti), cateva boabe de piper, zahar (50-150g la litrul de vin sec), cateva bucati de mere taiate cuburi, cateva felii de portocala, si putina rabdare.
Se serveste fierbinte, in timpul dar mai ales dupa cele trei ore cat a durat sa va dezapeziti masina.

2 comentarii:

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.