Blog de somelerie culturală
Noilly Prat Original Dry si o poveste cu noua neveste
›
Foarte straniu si sinuos, dar frumos, drumul acestui vermouth pana in paharul meu. Sa va povestesc: Cu ani in urma, un cititor al blogului m...
Greu cu vinul prin hipermarket
›
Pierd timpul în Selgros Galați cat aștept pe cineva cu treabă în apropiere. Desigur, astept la raionul de vinuri, unde altundeva? Eu nu vr...
Șprițuri retorice. Marketing intrat la apa
›
Sunt multe obiceiuri practicate de toata lumea. De exemplu, scobitul in nas. Toata lumea face asta, insa simplu fapt ca toata lumea o face, ...
DESPRE ȘPRIȚ, FĂRĂ PERDEA: Consacrarea, la pragul dintre veacuri (ep.3/3)
›
FOTO: winesofa.eu Pâna la urmă când și prin ce mijlocire a apărut termenul de șpriț ? Ei bine, aflăm de la Rodica Zafiu (Dilema veche, nr. 5...
DESPRE ȘPRIȚ, FĂRĂ PERDEA: Apă cu bule din Brașov pentru vinul acru din Muntenia (ep.2/3)
›
FOTO: BCU Cluj Nu știm dacă obiceiul șprițului s-a răspândit ca fulgerul din Viena, Veneția sau Budapesta, însă e cert ca șprițul (încă neîn...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web