WWW-ul vinului romanesc: Vincon Vrancea


Colosul vrancean, posesor a peste 2000 de hectare, in diverse parti din Moldova, dar si in Dealu Mare si Murfatlar, si-a facut in 2006 site. Si asa a ramas. E drept ca si atunci arata ca unul facut in '99. De fapt, faptul ca era facut in flash trebuie sa fi fost un "groundbreaking technology", va dati seama. Aduce cu site-urile institutiilor de stat. Pana si faptul ca intreaga informatie e condensata intr-o fereastra flash, iar restul ecranului e neexploatat, ar fi trebui sa le dea de gandit de la bun inceput.









E clar ca nu se mai ocupa nimeni de el, toate informatiile sunt in mare parte incremenite la nivel de 2006, vinurile, gamele, etichetele, etc. 
Recomandarea lunii este Muscatel la 2 litri! Acuma serios, din toate vinuturile pe care le face tocmai Muscatel?! 
Descrierile vinurilor sunt nefolositoare,  bombastice, gen "vin simbol" sau "vin de inalta tinuta". Informatii despre zahar, alcool, aciditate? Hai sa fim seriosi. Partea buna e ca putem citi si in engleza super-informatiile astea, desi meniul principal tot in romaneste ramane:)
Concluzia e ca "modernizarea continua a tehnologiilor", postulata in pagina de prezentare a companiei, nu se refera si la site-ul web. Ca blogul meu e templul amatorismului in materie de design, asta e oarecum normal, dar la ditamai compania e penibil! 55 de bitzi. 

4 comentarii:

sunmirror spunea...

55 din 1024 ? :)

In alta ordine de idei, ca sa completez cu succes casuta aia cu "Dovediti ca nu sunteti un robot", cred ca ar fi trebuit sa fiu chiar un robot. Mi-e greu sa cred ca un om ar fi putut intelege imaginea respectiva. Noroc ca pe urma a aparut una inteligibila.

George Mitea spunea...

:)
Asta cu robotii e chiar ciudata. In curand va trebui sa acordam drepturi acestor roboti, dupa care sa-i "discriminam pozitiv" pentru anii in care i-am desconsiderat ca fiind programe spam si virusi...

Berbecutio spunea...

Pazea ca s-a dat drumul la Vinarte. Alta creatie "de geniu".

George Mitea spunea...

Am vazut. E un pas inainte totusi, desi asteptam altceva