Trăieşte "Vara în alb"!

Dupa atatea scandaluri de plagiat, permiteti-mi sa ma inscriu in trendul general si sa fac un sanatos copy/paste(fara ghilimele, bibliografie, note de subsol:) din comunicatul de presa, care anunta o manifestare pe care o sustin intru totul. Iaca:

După o “Toamna în roşu” şi o “Primăvara în rose”, a venit iar momentul ca pasionaţii de vin să deguste “Vara în alb”. Începând cu 22 iunie, timp de 30 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preţuri speciale în 31 localuri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Piteşti. Sunt vinuri albe, liniştite sau efervescente, atent selecţionate de producătorii şi importatorii care vor participa la acest eveniment şi vor putea fi degustate atât la sticla cât şi la pahar, la preţuri speciale.

Cei care vor comanda vinurile prezente în campania „Vara în Alb” vor avea, pe lângă bucuria degustarii unor vinuri de calitate la preţuri promoţionale, şi şansa de a castiga premii simpatice şi lecţii de degustare de la somelierii „de gardă” din restaurantele partenere, care vor povesti clienţilor despre cum se produce, consumă şi asociază vinul alb.

Manifestarea are ca principale scopuri promovarea generică a consumului de vin, educarea consumatorilor, poziţionarea superioară a vinului în mintea clienţilor şi încurajarea stilului de viaţă asociat acestui produs. Proiectul implică înscrierea mai multor vinuri albe, care vor fi listate, semnalizate şi vândute în mod special pe perioada celor 30 de zile ale evenimentului.

La ediţia de anul acesta a campaniei „Vara în alb” vor fi prezenţi producători de top şi importatori precum: Cramele RecaşCrama Oprişor, M1. Crama Atelier, Budureasca, Jidvei,  Alcovin Măcin, Domeniile Sâmbureşti şi Heinrig Distribution.


Vinurile, locurile, detaliile: AICI

0 comentarii: