Vinul.ro nr. 32

In numarul aparut la inceputul lunii decembrie, gasim lista castigatorilor premiilor de excelenta 2010, precum si o serie de articole cu privire la acest eveniment(statistici, parerile juratilor, etc.). Nu insist, dar va invit pe vinul.ro sa le cititi direct. Rotenberg vorbeste despre noul sau vin Emeritus, vin pe care l-am degustat la Goodwine, dar mi s-a parut doar puternic baricat si atat. Loreta Budin ne vorbeste despre tipurile oenoturistilor din Franta, Radu Rizea ne prezinta celebra podgorie Haut Brion. Sa nu uit editorialele lui Vali Ceafalau care vorbeste despre un subiect sensibil si actual- vinurile de autor si cele de sablon. De sablon vedem destule. Cezar Ioan lamureste cateva aspecte legate de Premiile Vinul.ro.
Recomandarile mele din acest numar sunt Ibericos 2007 Torres din Spania si Simonsig Chenin Blanc 2010 Africa de Sud.
PS: Il salut pe noul coleg de pagina 30, Horia Hasnas (vidinpresa.ro), si din numarul viitor il voi saluta si pe Ciprian Haret! Dar pe ultimul il salut mai des, oricum:)

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca vi s-a turnat gresit in pahar, probabil Menestrel. Cauza ar fi "nebunia" de la stand. Nu imi amintesc sa va fi servit eu. Va rog confirmati-mi daca era aglomeratie la stand cand ati trecut pe acolo si daca v-am servit eu. Emeritus este foarte slab baricat , evidentiindu-se prin nasul de visine. Trimiteti-mi adresa la mihail.rotenberg@rotenberg.ro sa va pot trimite o sticla sa va dumiriti si sa-mi confirmati.