La Cacciatora Nero D'Avola 2008


Costa putin (15lei), dar calitatile se opresc aici. Are carente mari la miros- numai lucruri "atragatoare": branza si transpiratie- culoare- rosu granat- opac si tulbure, gust dezechilibrat, defect de urzica fiarta si atat cat trebuie- mercaptani. Dupa ce si montepulciano d'abruzzo din aceeasi gama a avut defecte asemanatoare, prin deductie incompleta, eu zic sa-l evitati.
62 pct.
Next!

10 comentarii:

Ciprian spunea...

Bine ai revenit :) Ti-era dor de asemenea vinuri? :))

George Mitea spunea...

Ca sarea pe rana:)

Ciprian spunea...

Stiam eu :) Sa stii ca acum ceva ani in urma, am baut un Barbera D'Alba de la Cacciatora pe care l-am aruncat la chiuveta de urgenta; prezenta fix aceleasi defecte satanice de care aminteai :)

Deci acest brand ar trebui evitat pe veci. Amin.

Ciprian spunea...

Scuze, era vb de un Barbera D'Asti, nu Alba...

George Mitea spunea...

Mi se pare ca vinuri d'astea "give Italy a bad name". Pana la urma astea ieftine sunt rele, iar alea bune sunt prea scumpe.

Ciprian spunea...

Cred ca vinurile ieftine italiene stau mai bine la capitolul albe

Anonim spunea...

Ai baut Sunny Hills, Cramposie? Sa ma risc?
Dragos

George Mitea spunea...

Am cumparat una de la un Alcom, dar inca n-am incercat-o. Stand by:)

George Mitea spunea...

Dragos, s-a gustat. Nimic nou pe frontul de est. Un vin absolut neremarcabil, pe care scrie cramposie, dar putea fi orice: feteasca alba, riesling, zghihara, etc. Amarui, acrisor, overpriced.

Anonim spunea...

O George, am incercat-o si eu aseara! O acritura antipatica fara pic de personalitate, cu alcoli agresivi si defulanti, din care n-am putut sa beau decat un pahar. Multumesc oricum, trebuia sa astept :)))
Dragos