Culoare: galbena-aurie putin intensa
Nas: pere, pepene galben, mar
Gust: ananas putin verde, banana, lime (sau portocale necoapte- de care sunt pline supermarketurile...), si retonazal tipicul de tamaie, fum. Nu cred ca a fost baricat, dar ceva lemn tot a vazut, intr-un fel sau altul (zic si eu). Stiu ca multi inteleg altceva prin tamaie, dar daca ati fi fost la atatea pomeni si parastasuri la cate am fost eu in ultimii ani, cred ca ati fi de acord cu mine.
Sec serios, sprintar.
Final: decent, condimentat, mineral, ierbos, mar verde si lime-portocala de mai sus.
I-ar fi prins bine ceva mai mult corp. Temperatura de consum trebuie sa fie ceva mai mare decat la albele obisnuite. Peste 10C, oricum.
Astazi merge cu Guacamole (nu radeti, textura cremoasa a preparatului mexican se potriveste cu caracterul mai plin al chardonnay-ului. Parerea mea!)
Calitate buna. 23 lei. 79 pct.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.