Un vin foarte reușit a ieșit din Cabernetul Sauvignon 2011 lucrat de Ghislain Moritz, la Avincis. "Nas" frumos și alambicat, cu note de cacao, anason, lemn dulce, ierburi aromatice, pe lângă așteptatele note de afine, coacăze, cireșe. Gustul oferă o corpolenta medie, taninuri fine si rotunde și o remanenta bună.
E cuvee pentru ca e un mix de vinuri din Cabernet sauvignon: 40% rotunjit 14 luni in baricuri noi, restul pastrat in cisterne de inox.
DOC CMD Dragasani, 13,5% alc, 70 lei, 87 pct
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.