Pe 9 mai 2013, descriind aceeasi licoare scriam "Baricul s-a integrat in niste note de fruct dulce, mar golden, caise, cirese albe, cu adieri florale. Olfactiv nu foarte intens, dar plin si viguros in gust, destul de structurat si cu coloana dreapta, cu un final dulceag de fruct copt. Licoarea inca are zvac, dar sunt curios cum se va prezenta cand elanul se va mai domoli. 85".
Dupa ce ma veti scuza ca ma citez singur de doua ori, iata nota de degustare de acum cateva zile: "Arome vegetale, de zarzavat tocat, impresii de flori albe, nuanță fina indepartata, undeva in miezul vinului, de baric vanilat, mere golden, pomelo, si in consecinta un finish dulce-amarui, mediu. Incredibil, vinul are inca fizz, e intepator, reconfortant. 85 pct".
Am descoperit (dupa doi ani de la degustare si 4 de la recolta) un vin cat se poate de viu. Elanul initial nu s-a domolit. Am mai descoperit, dupa deschidere, aglomerari de cristale pe dop, semn de calitate spun unii, semn cert ca a fost pastrat in pozitie orizontala, zic eu. Apoi ca trebuie lasat vreo 15 minute sa ia aer. O curiozitate e reprezentata, vizual, de niste mici particule care se ridica pe suprafata lichidului. Nimic periculos, din punctul meu de vedere.
https://goo.gl/CS1fJr alive and cicking si dupa 5 ani de la recolta...
RăspundețiȘtergere