Un alb sicilian de categorie grea. E fermentat in baric si cu toate acestea impactul lemnului asupra produsului nu este covarsitor.
Culoarea este galbena aurie cu ceva verzui. Nasul este complex, cu tuse vanilate, cremoase, mar golden si piersica, aminteste de baclava. In gura este puternic, corpolent, cu aciditate ridicata, un bun echilibru intre notele proaspete, verzi, de mar varatec si gutuie si cele complicate, grele, mieroase, date de baric. Finalul e citric-dulceag, cu o amprenta picanta si aminteste de unele sosuri asiatice. Este persistent.
Marfa de calitate, gasibila si in Metro la vreo 90 de lei.
88 pct.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.