Un vinutz demisec (la marginea demidulcelui, as zice) produs de Statiunea de Cercetare de la Targu-Bujor, judetul Galati, podgoria Colinele Covurluiului.
Este proaspat, decent, simplu, cu aromele primare ale muscatului, de boaba parguita, gust de mar golden foarte copt, si tuse de zahar caramel in final. Are mici carente la capitolul aciditate, dar decat adaugata cu pipeta, mai degraba asa. 11%. 11 lei. 73 pct. Un vin de spritz decent.
Totusi, pe langa vin, ma intreb: cum e posibil sa fie un vin de masa cu indicatie geografica? Poate imi scapa ceva, dar nu sunt trepte diferite?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.