Cand sa ma apuc de scris o alerta de pe facebook m-a anuntat ca Ciprian tocmai si-a facut publica parerea despre acest vin. Nu am nimic de obiectat, ba chiar ii multumesc ca prin radiografia fidel realizata mi-a salvat ceva timp. Daca sunteti curiosi sa aflati nota de degustare despre aceasta varietate germana valoroasa va invit sa-i cititi articolul, la care subscriu in totalitate.
Un adaggio: nu este exact ce ma asteptam, avand in vedere la ca sfarsitul anului trecut a fost inclus pe lista vinurilor care au impresionat in 2010 de catre Vinul.ro (de fapt de Liviu Grigorica), dar nu e un vin rau, oricum ai lua-o. E adevarat ca devine mai agreabil servit la temperatura mai inalta. Amprenta acrisoara de lamaie, ori caisa verde, potentata de gradele celsius in plus, compenseaza oarecum lipsa unei aciditati mai bune.
Macar atat sa fac si eu: 78 pct
Suntem la foc automat azi :))
RăspundețiȘtergereyap, am dormit bine asta noapte
RăspundețiȘtergere