A inceput emisia?! Ă, da...incepem!
Bine ati venit la a douazeci si patra editie a campionatului mondial de aromat viteza!
Intram in emisie chiar cand Faurar Rosu de Ceptura 2008 se pregateste in apropierea spatiului de concurs. Sa remarcam costumul alb pe care l-a ales pentru aceasta proba, cu simboluri populare pe piept. Cateva miscari de incalzire si…iata-l paseste in ring, in aplauzele publicului. Dar ce fond sonor ciudat si-a ales!
Iata-l, isi etaleaza tenul perfect de stejar, musculatura bine lucrata, de 14,3 %, corpul de merlot, mirosul de fructe rosii si aroma de cirese, sau poate visine, e greu sa ne dam seama in rapiditatea executiei. N-am mai vazut asa ceva de la memorabilia prestatie a merlotului Rotenberg. Publicul se desmorteste, apoi o figura clasica executata fidel: cabernet-sauvignon, cu tanini fermi! O da, cred ca va convinge juriul! Dupa o pauza de respiratie: finalul. Feteasca neagra, doamnelor si domnilor!!! Un pic de condiment! O figura nu foarte complicata, dar care incheie cu success acest exercitiu. Il vedem incremenit in figura de final, pentru inca cateva fractiuni de secunda.
Pe ansamblu, as zice ca am vazut un exercitiu cotat la aproximativ 20-25 de lei. Se vedem ce zice juriul: Si…si: 81 de puncte pentru nou venitul din Ceptura!!! Asta il plaseaza printre favoritii concursului de popularitate!
Publicul aplauda, nu prea convins. A fost un exercitiu auster, greu de apreciat. Cu toate acestea, as zice, concurentul a executat foarte bine partitura scrisa de antrenor. A avut o aliura serioasa, ceva mai rezervata decat figurile flamboaiante ale concurentilor australieni dinaintea sa.
Transmisia a avut ceva purici, dar ce meci domne...ce meci! O sa scoata aia de la gsp dvd-ul cu inregistrarea..
RăspundețiȘtergereSa stii! Apropos am vazut "live", catarat pe un morman de coji de seminte, Otelul-Rapid. Daca nu-l eliminau pe baiatul ala de 19 ani, nu luati un punct:)
RăspundețiȘtergereRevenind la vin, as adauga ca este un vin serios, dar auster, mai putin flatant cu memoria gustativa. N-am gasit vreo 24 de arome diferite, dar nici nu trebuie. Are un corp "lucrat" totusi, se simte clasa "antrenorului". De aici si transmisia sportiva:)
:)) Ce meci, domnilor, ce meci! Auster ai zis? Hopa, asta e un vin pe gustul meu, chiar m-ai facut curios :)
RăspundețiȘtergereAlin, asculta la George ca le zice bine :) Rapiduletul a fost un soi de personal cu prea multe opriri in statie :) Pana si musiu Copos a recunoscut ca Otelul nostru cel de toate zilele merita sa castige. Si ma bucura nespus revenirea lui Viglianti, ca mare nevoie aveam de argentinianul nostru pur-sange
Domne' dupa meciul facut cu steaua nu pot sa ma supar pe ei orice ar fi :P
RăspundețiȘtergerep.s.: n-am digi nu stiu detalii.
Ce lob a incercat banditul! N-am mai vazut asa ceva la Otelul de pe vremea cand juca Males.
RăspundețiȘtergereVinul e old-school. Sa vedem daca il va degusta Vali ce scoate din el:)
Ah, pe langa visino-cirese ar fi si ceva cacao si menta(de fapt menta e mai mult reverberatia alcoolica- e destul de tare)
Viglianti e banditul nostru sef si s-a simtit din greu lipsa lui. Nu e la prima executie de genul asta, tipul e specializat in asa ceva. Males, zici, putiarea aia talentata? Pacat de el ca era lenes, ca fotbal stia destul. Mai tii minte golul ala de pe Ghencea cand eram pe val cu nea Simi? Acel 3-1 de poveste. Of, ce vremuri...
RăspundețiȘtergereInteresant cu Davino ca au facut ceva old-school. Nu ma asteptam; in concluzie, trebuie sa-l cumpar :)
Da, ce sa spun, in vreme ce Rapsodul e un vin gandit ca sa placa, de aceea i-am si spus "un vin destept", asta, desi cam la acelasi pret, e mai "elitist". Seamana cu Pierre, vinul care se gaseste in Metro, doar ca acela costa 35 de lei.
RăspundețiȘtergereMie mi-a placut. Un vin cu un RPC corect. L-am asociat mereu cu muschi de vita. Rapsodul nu l-am incercat.
RăspundețiȘtergerede acord!
RăspundețiȘtergere