Interesanta variatia in cazul acestei etichete. Dupa ce 2016 s-a prezentat cu un procent mare de alcool- 15.5, 2017 a redus motoarele la 14.5. Nu pare mult, insa dintr-o data, si desigur ca nu numai din pricina asta, propune un profil mai jucaus, mai suculent, cu fructe supracoapte (prune, fructe rosii), insa nu inca gem. Apar si tuse calde, sub impactul maturarii in lemn, deh, vin tanar cu viata lunga in fata. Profilul gonflat al lui 2016 nu se mai regaseste, cumva sentimentul de vin solid si greu este diminuat, insa nu toti anii sunt la fel, nici bautorii.
Sunt convins ca sunt destui iubitori ai vinului care vor aprecia aceasta...nu atat abordare, cat profil organoleptic cumva diferit de precedenta recolta.
87
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.