In 2012 s-a copt busuioaca la Pietroasa atat de mult incat fata de 2011 a strans 14,3 in loc de 13,4% alcool, in conditiile in care zaharul rezidual a facut saltul de la demi la dulce in toata firea! Daca s-a pierdut ceva in prospetime, s-a castigat in corpolenta.
Intr-adevar, zaharul da o densitate peliculara, care amplifica aromele flagrante de dulceata de trandafiri, miere si fructe supracoapte. Va recomand fraparea mai energica inainte de consum, pentru a stavili nivelul mare de alcool, mai ales acum, in aceste vremuri calduroase.
Oricum la vreo 40 lei sticla de 0,5l si 82 pct nu sta foarte rau, dar dupa parerea mea e la o oarece distanta de editia 2011.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.