Sunny Hills Crâmpoşie 2008? Nu, mulţumesc, eşti drăguţ...!


Daca te buzunareste cineva intr-un autobuz, subtilizandu-ti 12 lei, ai tot dreptul sa strigi "hotii, hotii!". Dar daca platesti 12 lei pe o sticla de vin groaznica, o sticla care nu prezinta defecte de dop, bacteriene. etc, ci e doar pur si simplu prost facuta, ei bine, ce faci? Ce poti sa faci?
Asa ca daca vedeti acesta sticla pe undeva ganditi-va de doua ori inainte de a o achizitiona. Nu poate fi bauta, dupa cum intarea si amicul Dragos acum cateva zile, si nu o poti folosi la gatit. Si atunci ce faci cu ea? Ori o indoi cu apa 90%, ori o arunci pe apa sambetei, caz recomandat de mandea.
Next!

2 comentarii:

  1. nu ma dau cunoscatoare, dar am patit-o de cateva ori cu niste posirci din astea. nimic mai enervant decat sa deschizi sticla si sa torni o chestia nashpa in pahar. uf! iar la gatit oricum nu sunt de acord cu folosirea "unui vin oricare, nu conteaza cat e de bun", ca risti sa strici mancarea :(

    RăspundețiȘtergere
  2. @zazusa: e rau, nu atat din cauza banilor, in fond nu costa enorm, dar mai ales ca strica momentul:)
    Apoi, stiu ca un principiu de bun simt este sa folosesti la gatit vinul pe care ai de gand sa-l consumi la masa. Daca pui un pahar de sauvignon blanc in ficateii din tigaie, e recomandabil sa bei acelasi vin, ca sa existe o unitate gustativa, fara note discordante. Daca vinul e rau, nici mancarea nu va straluci- mai mult ca sigur.

    RăspundețiȘtergere

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.