Daca te buzunareste cineva intr-un autobuz, subtilizandu-ti 12 lei, ai tot dreptul sa strigi "hotii, hotii!". Dar daca platesti 12 lei pe o sticla de vin groaznica, o sticla care nu prezinta defecte de dop, bacteriene. etc, ci e doar pur si simplu prost facuta, ei bine, ce faci? Ce poti sa faci?
Asa ca daca vedeti acesta sticla pe undeva ganditi-va de doua ori inainte de a o achizitiona. Nu poate fi bauta, dupa cum intarea si amicul Dragos acum cateva zile, si nu o poti folosi la gatit. Si atunci ce faci cu ea? Ori o indoi cu apa 90%, ori o arunci pe apa sambetei, caz recomandat de mandea.
Next!
nu ma dau cunoscatoare, dar am patit-o de cateva ori cu niste posirci din astea. nimic mai enervant decat sa deschizi sticla si sa torni o chestia nashpa in pahar. uf! iar la gatit oricum nu sunt de acord cu folosirea "unui vin oricare, nu conteaza cat e de bun", ca risti sa strici mancarea :(
RăspundețiȘtergere@zazusa: e rau, nu atat din cauza banilor, in fond nu costa enorm, dar mai ales ca strica momentul:)
RăspundețiȘtergereApoi, stiu ca un principiu de bun simt este sa folosesti la gatit vinul pe care ai de gand sa-l consumi la masa. Daca pui un pahar de sauvignon blanc in ficateii din tigaie, e recomandabil sa bei acelasi vin, ca sa existe o unitate gustativa, fara note discordante. Daca vinul e rau, nici mancarea nu va straluci- mai mult ca sigur.