Un vin alb sec (spre demi) interesant din Transilvania dar englezit, cu eticheta in limba lui Dickens (ca de limba lui Shakespreare am tot auzit!), probabil destinat pieţei externe (ca si Dracula:) Un bun asorte pentru aperitive usoare, din carne alba, branzeturi natur, fructe, etc. E prima oara cand incerc un pinor grigio (gris) sec, si mi-a fost greu sa-l deosebesc de alte varietati semi-aromate vinificate asemanator. Imi vine in minte feteasca regala de Recas, pe care am laudat-o recent, si care avea cam aceleasi coordonate. Vin de 12,5%, racoritor, apos cu un pic de unctouzitate, cu nuante de piersica si finish citric indoit de zahar, nu foarte memorabil. Dar este foarte baubil, ajutat de finetea tipica soiului.
15-20 lei in supermarket.
Chiar am vrut sa incerc unul zilele trecute. Am vazut la metro, dar "ceva" nu m-a lasat :) sa-l cumpar. Aciditatea cum ti s-a parut?
RăspundețiȘtergereSalut Darius. E ok ca vin de masa. In alta ordine de idei: bine ai venit si mai vorbim:)
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit. M-ai lamuirit Multumesc frumos. Si cu aceasta ocazie: An nou fericit va doresc!
RăspundețiȘtergere