Feteasca Negra La Cetate (2015) Crama Oprisor


Iata o Feteasca neagra bine facuta, rosie-rubinie cu reflexii purpurii, cu aromatica de prune, mure, cu adieri vanilate, bine integrate in corpul mediu sustinut de taninuri neintruzive, amabile. Nivelul de alcool e respectabil, 14,5%, asa incat am gasit ca racit un pic mai mult, pe la 16 celsius, devine si mai cu duca-s-ar pe gat.


 IG Dealurile Olteniei, 14,5%, ~ 40 lei, 85 pct 

2 comentarii:

  1. Sint curios cum ai baut-o (decantata un pic? imediat?)
    Pentru mine a fost o surpriza deosebita dupa ce a stat o noapte in frigider, in sticla, cam la 3/4... parca a fost alt vin (si daca "proaspat" a fost bun, "invechit" a fost si mai bun...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat-o pe parcursul a vreo trei ore,fără decantor. Mi s-a părut un vin comercial solid. Dacă as fi fost Wine Enthusiast probabil as fi dat 90 pct.

      Ștergere

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.