Chateau de la Freynelle 2011

Chateau de la Freynelle 2011 este un Bordeaux alb, de 20 de lei, disponibil în Lidl. Doi dintre prietenii mei blogosferici l-au găsit destul de bun (Ciprian) si foarte bun (Dan). Mie nu mi-a cauzat aceleași impresii, decât parțiale, gustative, ca sa zic asa, fiind un vin destul de vegetal si mineral. Dar la impresia generala nu mi s-a părut a deborda in adancime sau baubilitate, găsind acel Sarcley 2012 de care va ziceam acum o saptama-doua mai ieftin și mai bun în acesta privința. Dar e un vin ok, cu asta sunt de acord, gravitand undeva pe la 80 pct.
Cred ca dacă vinul ar fi ajuns anul trecut la noi si n-ar fi trebuit sa-si satisfacă stagiul militar în rafturile magazinelor Lidl din tari mai bogate și mai obișnuite cu vinul bun ca a noastră, impresiile ar fi fost mai vii. 

Un comentariu:

  1. E posibil sa fi nimerit noi cu sticle cu stagiu satisfacut in conditii mai fericite..:D
    Sarcley inca nu l-am incercat...cu prima ocazie in Lidl cred ca il iau. Rhone-ul alb (parca) cu "D-soarele Coafate" l-ai baut?

    RăspundețiȘtergere

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.