Syrah 2009 JeanJean Franta


Syrah 2009 JeanJean Vin de Pays D’oc, Franta- vreo 20 lei Sellgros.

Ok, sticla e deosebita, asa unduitoare cum este. In afara de acesta insa, vinul este rosu:), neutru, fara bogatie, cu o corpolenta gelatinoasa, fara fruct, fara placere. Zic ca e syrah, dar cred ca ar putea fi orice. Chiar si altceva decat vin. E unul dintre cele mai anoste si greu de baut vinuri pe care le-am intalnit. Noroc ca nu e scump.

63 pct.

2 comentarii:

  1. te asteptai la altceva la un vin de import de 20 de lei? poate n-ar strica un studiu asupra costurilor, cred ca ar trebui sa fie usor de demonstrat ca este imposibil ca un vin de import decent sa coste mai putin de 10-15 eur/sticla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt vinuri de import decente sub 20 lei. Astica, Missiones de Rengo, Tarapaca- lumea noua in general. Nimeni nu le cere sa-ti revolutioneze scala de valori, ci doar sa fie baubile, corecte.

    RăspundețiȘtergere

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.