Feteasca neagra si Merlot

Titlul de azi nu prefigureaza o degustare comparativa, ci prezinta un blog nou, apartanand lui Ionut Ciobanu, persoana care nu este straina lucrurilor bune, dar sper nici viitorului critic de vin punct ro.
Interesant e ca deocamdata se refera doar la cele doua varietati din titlu, ba mai mult, doar la cele produse in Romania.
Va invit sa-l explorati aici!

7 comentarii:

  1. Multumesc George pentru mentiunea blogului. Sper sa nu cedez tentatiilor de a scrie si despre alte soiuri. ma voi lupta (si) cu toate sticlele de Feteasca cu preturi in jur de 10 de lei. o sa fiu infrant dar o sa si infrang.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alin, Ionut: Ne inmultim pe zi ce trece! A ras Razvan Avram cand i-am spus ca a doua editie a intalnirii bloggerilor o s-o facem la Sala Palatului...:).
    Ionut te sustin in antrepriza ta, marturisesc ca dupa un raid de un an si ceva asupra vinurilor din lumea asta mica (de sub 20) mi-a cam scazut entuziasmul de explorator.

    RăspundețiȘtergere
  3. merge si Sala Palatului.numai sa nu fim mai multi decat sticlele de vin:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu se poate, regula e ca fiecare sa vina cu cate ceva special.

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am linistit acum. o sa fim sigur mai multi

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur. Da' am observat o chestie: cumva daca vrei sa-ti amintesti ceva despre intalnirea bloggerilor de vin, o sa-ti amintesti doar vinurile care s-au baut, alte teme nu prea le retine intelectul:) Funny

    RăspundețiȘtergere

Bine ati venit! Va multumesc pentru vizita si pentru dorinta de a intra in dialog. Va sugerez sa utilizati un ton firesc, fara cuvinte jignitoare. Pe cat posibil as dori ca ideile sa se refere la articolul de fata. Daca aveti ceva personal cu mine atunci nu va referiti la articolul de fata, intrucat nu am obiceiul sa scriu despre mine insumi.