tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post5185974852180303004..comments2024-01-21T18:43:45.112+02:00Comments on Lucruri Bune: Am marea onoare sa va prezint...Plavaie 2010 "Livia" Crama GirboiuGeorge Miteahttp://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-80165564311016849562011-11-25T12:02:33.202+02:002011-11-25T12:02:33.202+02:00La sarba se constata o involutie inexplicabila. Po...La sarba se constata o involutie inexplicabila. Poate au avut un an mai greu, sa o fi celebra particularitate a sarbei de a se "autodistruge". <br />Plavaia e cum bine ai subliniat, nu senzationala, dar ok. Cu plusul dat de inedit, cu atat mai bineGeorge Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-57728127529045389892011-11-25T11:53:08.776+02:002011-11-25T11:53:08.776+02:00Eu nu l-am incercat la Goodwine, cei de la Garboiu...Eu nu l-am incercat la Goodwine, cei de la Garboiu erau prea ocupati cu niste clienti importanti. :) Insa am baut asta-vara o sticla de Plavaie si una de Sarba, luate din magazinul lor. Despre Sarba mai bine nu zic nimic; dar Plavaia mi-a placut mult.<br /><br />OK, nu era senzationala, dar chiar merita incercata mai pe indelete. :) Iar pretul la care e vanduta e inca un motiv sa nu-ti para rau.sunmirrorhttps://www.blogger.com/profile/00599732455914344465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-73831316453005574032011-11-24T20:24:30.563+02:002011-11-24T20:24:30.563+02:00@Razvan Anton: Sper sa continue si anul asta. Si s...@Razvan Anton: Sper sa continue si anul asta. Si sa scoata mai repede vinurile albe si mai tarziu pe cele rosii:)George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-121842633652278542011-11-24T15:11:15.543+02:002011-11-24T15:11:15.543+02:00Si eu am "inghetat" cand am vazut soiul ...Si eu am "inghetat" cand am vazut soiul acesta neasteptat. Mi-a placut mult greutatea neasteptata de care vorbeai. Pentru mine a fost deosebit!Razvan Antonhttp://www.razvananton.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-63000180972768503772011-11-23T16:12:50.469+02:002011-11-23T16:12:50.469+02:00@Dan: si eu cred la fel. Dar sunt sigur ca se pot ...@Dan: si eu cred la fel. Dar sunt sigur ca se pot obtine si exemplare mai elevate.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-34538942787205030872011-11-23T16:11:15.549+02:002011-11-23T16:11:15.549+02:00Dan: cel mai probabil
Mihai: individualitea e over...Dan: cel mai probabil<br />Mihai: individualitea e overrated:) Sigur, iti dau dreptate ca practica determina teoria, dar as putea pune pe masa vreo 5 sauvignonuri blanc care sa para in orb altceva. Ideal ar fi sa se puna in valoare tocmai ce este propriu acelui strugure. Poate exact asta au facut, cine stie. N-am gasit pe undeva indicii ca plavaia ar putea da supervinuri, dar ceva onest si bine structurat se poate obtine. Nu-i rau nici aceasta intrupare, dar sunt convins ca se poate mai mult.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-73152246151114649012011-11-23T16:10:24.087+02:002011-11-23T16:10:24.087+02:00Si eu sper la fel, sa vedem in viitor mai multe &q...Si eu sper la fel, sa vedem in viitor mai multe "interpretari", desi recunosc ca as vrea sa ramana asa cum este si cum bine ai zis si tu: rustic. Nu stiu daca se pot obtine vinuri "mari" din ele, desi probabilc ad aca s-a contrla rpoductia strict ar putea sa dea ceva mai interesant. Dar eu sincer il vad ca pe un excelent vin de volum, care ar putea sa schimbe un consumator de Grasa, sau altceva de prin piata...Danhttp://www.provin.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-46784319531335745472011-11-23T15:58:56.745+02:002011-11-23T15:58:56.745+02:00Da, si eu am avut ocazia sa-l incerc la GoodWIne. ...Da, si eu am avut ocazia sa-l incerc la GoodWIne. Tot la fel, l-am gasit undeva la limita Sauvignon-ului si a Pinot Gris-ului (ca sa folosesc repere gustative pe care le cunosc), cu un "ceva" propriu.<br />Cred totusi ca trebuie inca ceva ani de vinificare intr-o crama moderna pana va ajunge la o forma inchegata, deoarece eu il gasesc inca rustic si fara o identitate definita.<br />Sper ca si alti producatori sa preia "manusa" si sa incerce sa-l puna in lumina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-19781861638555205692011-11-23T15:53:19.550+02:002011-11-23T15:53:19.550+02:00E, si daca era...iti faci prea multe procese de co...E, si daca era...iti faci prea multe procese de constiinta..:))Danhttp://www.provin.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-40420923993739270242011-11-23T14:39:33.378+02:002011-11-23T14:39:33.378+02:00Mai, ma bucur ca ti-a placut si tie si bine ca nu-...Mai, ma bucur ca ti-a placut si tie si bine ca nu-i de la o "crama necunoscuta", ca altfel nu stiu ce ma faceam.<br /><br />Iti dai seama, un dropioi de 22 de kilograme. Jesus!George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-72462769718619903152011-11-23T14:33:41.707+02:002011-11-23T14:33:41.707+02:00Si mie mi-a placut la Vintest...mi s-a parut un fe...Si mie mi-a placut la Vintest...mi s-a parut un fel de Feteasca Alba buna (vezi SERVE, Basilescu), un pic mai acida. Excelenta tinand cont ce productii da la hectar...ar trebui sa fie soiul favorit pentru productori. Am incercat la ei si Feteasca Alba , dupa Plavaie si mi s-a parut apoasa si fara consistenta aromatica in comparatie cu cea de mai sus, care pare mai bine inchegata..ciudat.<br />P.S. La pasari prefer Dropia Zarganului..:)Danhttp://www.provin.ronoreply@blogger.com