tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post4107765502505174520..comments2024-01-21T18:43:45.112+02:00Comments on Lucruri Bune: Halewood: Aveti manual de utilizare la vinul asta?George Miteahttp://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-6252197512411725492009-09-13T16:52:04.708+03:002009-09-13T16:52:04.708+03:00Ei, nici chiar asa. Dar sa-si indivizualizeze prod...Ei, nici chiar asa. Dar sa-si indivizualizeze produsul cu ceva: de genul "maturat in butoaie de stejar francez 12 de luni" spre deosebire de "invechit in butoaie de stejar american", sau "asta e mai taninos decat special reserve". Altfel, vorba ta, cumperi de la altul mai putin confuz.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-55425478872513614912009-09-12T14:12:09.941+03:002009-09-12T14:12:09.941+03:00Hai ca asta ar fi de pomina, sa ajungem sa alegem ...Hai ca asta ar fi de pomina, sa ajungem sa alegem un vin ca pe-o masina, dupa date tehnice de catalog: ia sa vedem, are aciditate de 5,6g/l, buun, are alcool de 13,7% vol, asaaaaa, are zahar rezidual de 3,2g, mda, si extract de 9g. Da, asta trebuie sa fie!Mihnea Mironescuhttps://www.blogger.com/profile/02791362274658495360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-29104708327968361112009-09-11T17:34:49.577+03:002009-09-11T17:34:49.577+03:00Cu feteasca lor neagra(ca tocmai am degustat priva...Cu feteasca lor neagra(ca tocmai am degustat private resrve 2007) nu ma supara...Sunt diferente mari de gust, si oricum nu se gaseste "decat" in trei variante. Pe cand, pinotul si cabernetul- in vreo zece. Ideea era ca, pentru un om obisnuit, lista de produse nokia, sa zic, nu spune mare lucru prin aspectul telefoanelor, ceea ce face diferenta sunt "specificatiile tehnice". Poate si cei de la halewood ar trebui sa lipeasca un sticker cu asa ceva...George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-15349100380395859182009-09-11T15:01:55.106+03:002009-09-11T15:01:55.106+03:00Mihnea, ai dreptate. E chestia aia cu private, spe...Mihnea, ai dreptate. E chestia aia cu <i>private</i>, <i>special</i> si nu mai stiu de care <i>reserve</i>alibushttps://www.blogger.com/profile/00488689410445744081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-16156349921680785292009-09-11T14:55:04.832+03:002009-09-11T14:55:04.832+03:00Pe mine m-au perplexat cei de la Halewood cu Fetea...Pe mine m-au perplexat cei de la Halewood cu Feteasca Neagra, care - ai ghicit - vine in mai multe variante, cam toate pe la acelasi pret. Cum alegi intre ele? Simplu: cumperi de la alt producator mai putin confuz cu propriile produse. Nu vad de ce-as incuraja pe banii mei producatorii dezorientati si incapabili sa-si comunice coerent marfa catre consumatori. Aleluia!Mihnea Mironescuhttps://www.blogger.com/profile/02791362274658495360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-4189601891528573972009-09-11T14:04:20.185+03:002009-09-11T14:04:20.185+03:00Daca doresti sa cumperi un Pinot Noir te mai confr...Daca doresti sa cumperi un Pinot Noir te mai confrunti si cu o alta problema. Nu sunt foarte multi producatori romani care il au in portofoliu (vorbesc de cele care merita incercate, eu ma gandesc aici la Carl Reh cu , Recas si Halewood...altii nu-mi vin acum in minte). Explicatia este desigur una simpla, stiindu-se faptul ca Pinot Noir este un strugure sensibil si deci ceva mai pretentios, dar parca e pacat, nu?<br /><br />p.s.: diseara avem degustare de Pinot :Dalibushttps://www.blogger.com/profile/00488689410445744081noreply@blogger.com