Halos de Jupiter Gigondas 2020 cu mentionarea psihedelica a banditului Terente🍷Daca va spun ca vinul asta de 130 lei, vin de pe Valea Ronului, insa si mai cu mot, din Gigondas, apelatie destul de insemnata si nu numai asta, dar ca de fapt e dintr-o gama cu selectii parcelare, menita sa exprime diversitatea vinurilor de Ron, este foarte bun si mai mult ca e extraordinar cum intr-un vin de corpolenta medie s-au stapanit asa bine 15,5% alcool si ca toate aromele plenare de fructe rosii si negre, inflexiuni minerale, marochin, cutie de lemn si ierburi aromatice sunt acolo, insa delicat si cu finete, o sa deschideti vinmagazin.ro? 

🌠Dar daca as fi mai concis si v-as zice ca e "aromat" si ca e poetic si cuceritor ca Luceafarul, doar ca aici fermecatoarea domnita se uita languros dupa banditul Terente, care da navala intr-o noapte, il face knock-out in pragul iatacului pe efeminatul Catalin, si jbeam! jbeam! in vreme ce de sus, luceafarul lumineaza ca un reflector de puscarie in timpul unei evadari? 
Halos de Jupiter Gigondas 2020, vin de clasa, 91 pct, 22 cm in manusa de catifea. Jbeam!

PS: m-a stârnit un post al cuiva citit recent, referitor la un alt vin, asa ca astrele aliniate fiind (Jupiter, Venus 😉 ), luati partea a doua de mai sus ca un soi de pamflet usor...elongat

0 comentarii: