Oferte la 10 ani de Unvinpezi.ro

🍷 Se aduce la cunostinta publicului interesat ca pregatindu-se de aniversarea a 10 ani, Unvinpezi.ro a intrat in reamenajare de prin aprilie, s-a dat cu var pe la html-uri, s-a montat discount modern la interior si s-a largit locanta demolandu-se peretii dintre Unvinpezi.ro, Vinometru.ro si Club.unvinpezi.ro

Bun, multi stiu ca scriu recenzii pentru unele din vinurile de acolo, de multa vreme. Ce e nou la site-ul asta si ce s-a pastrat din vechi? In fiecare zi sunt la oferta doua vinuri, unul in categoria uvpz si altul la vinometru (categorie mai inclusiva/populara). De regula, fiecare vin este gustat in prealabil de trei recenzori pentru a garanta cumparatorului un prag de satisfactie. Daca recenzorii considera ca vinul respectiv nu e la standardul fixat, publicului i se face deja un serviciu de care nici nu e constient, pentru ca vinul acela nu-i va fi oferit.  Bun, dar ce e Clubul? Pe scurt: cine e membru in club are o selectie mult mai larga de vinuri, cu discounturi mari si permanente.

Campania de aniversare care se desfasoara pana pe 30 iunie mai include: 10 zile de livrare gratuita, 10% discount la orice de pe site si sansa sa castige 10 pachete de vinuri premium + 10 abonamente in Club.

Pana pe 30 iunie accesul in Club e gratuit, ca sa vada musterii cilibii ce si cum. Ulterior abonamentele vor fi 10 euro/luna sau 100 euro/an. Daca alegi plata anuala mai primesti si 4 sticle de vin premium cadou. Iti zic ei acolo care, dar de fapt sunt cam super-premium dupa parerea mea.

Deci...Cine are cont, sa-l stearga putin de praf si sa intre pe site sa vada "ce se da". Cine n-are cont, sa-si faca si sa testeze Clubul. Orice comanda da o sansa de castig in campanie. Vanatoare placuta!

(Sfarsitul momentului publicitar. Consumul in exces de zahar, sare si grasimi dauneaza grav sanatatii. Dragi spectatori, revenim pe Arena nationala...)🍷



0 comentarii: