Revelatio 2015 Davino (si putin jazz)

Revelatio 2015. Cel mai bun alb de la Davino si cupajul pentru care va muri Rezerva, pentru ca si Davino vrea ca Revelatio sa fie perceput ca albul no.1. E un blend de Sauvignon blanc si Feteasca Alba.
Trailerul filmului continua cu arome piersicate, de pomelo, flori albe (din care socul nu lipseste), cirese de mai. Gustul este full throttle, plin, cu sasiu mineral, usor calcaros, texturat si cu lungime buna. ~90 lei, 13,1%, 90 pct. Cu viata lunga in fata.

Apropos de revelatii, dupa ce am vazut Miles Ahead, filmul lui Don Cheadle despre o anumita perioada din viata marelui jazzman Miles Davies, film si interpretare de toata lauda, am ajuns aproape natural la alt film recent despre jazz, anume Born to be Blue, scris, produs si regizat de Robert Budreau, cu Ethan Hawke aratand ce actor mare este in rolul lui Chet Baker, tot intr-o perioada mai intunecata a vietii lui. 
Starnit de film, am gasit niste albume ale lui Chet, printre care unul tras in 1986, inregistare live sub numele Nightbird (Live at Ronnie Scott's). De pe el, m-a lovit puternic standardul Send in the Clowns, cu partea vocala asigurata de marele Van Morrison. 
Chill.






2 comentarii:

Dan spunea...

si eu m-am lovit recent de cantecul asta... mi se pare ca Bryan Ferry loveste mai tare https://www.youtube.com/watch?v=c6rzOl4ZDfo

George Mitea spunea...

Da, e un cantec puternic. E de vazut si interpretarea lui Judi Dench cu orchestra. Ea a si fost una din primele actrite care a jucat in musicalul de unde provine piesa.