TVR si branza Horezu la Provino (P)

  • PROVINO a anuntat numele partenerului principal media. Acesta este TVR. Sunt convins ca nu sunt necesare explicatii, toata lumea stie cine este TVR. In caz ca tocmai ati fost parasutati de agenturile straine, sau suferiti de amnezie, apasati tasta 1 a telecomenzii receptorului digital sau dati click pe linkul urmator. Scurt istoric tvr


  • Daca e un lucru care merge cu vinul atunci acesta este branza. De aceea salut initiativa de a invita un producator de branzeturi la un festival de vin. Si mai salut faptul ca acesta este Fivecontinents, producatorul uneia dintre branzeturile mele preferate- cascavalul Horezu, un parmezan romanesc, dar care costa de vreo 3 ori mai putin decat ruda italiana. Sa stiti ca nu citesc din newsletter, dar incercati varianta de oaie. Daca n-o sa cersiti un strop de vin rosu dupa, insemna ca-i contrafacut:)
"Compania Five Continents si-a inceput activitatea in anul 1993, odata cu achizitionarea Fabricii deprelucrare a laptelui de la Fetesti, judetul Ialomita, care are o traditie de peste 50 de ani in fabricarea branzeturilor de tip cascaval, timp in care procesul tehnologic de obtinere a cascavalului a urmat linia traditionala. Compania Five Continents si-a marit in 2005 gama de produse prin inaugurarea a doua noi fabrici, Five Continents Group Rachiti, din judetul Botosani, si Five Continents Horezu, din judetul ValceaFive Continents Group Rachiti produce cascaval, telemea, branza de burduf, lapte de consum si lactate proaspete (iaurt, lapte batut, chefir, smantana de consum), in timp ce Five Continents Horezu produce diferite sortimente de branza fermentata, obtinute din lapte de oaie sau de vaca, care sunt comercializate sub denumirea „Branza Fermentata Horezu”. Procesul tehnologic de fabricare este asistat de o instalatie complet automatizata, unica in tara. Pe langa echipamente moderne si personalul calificat, fabricile Five Continents detin si laboratoare de analiza performante, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate. "

0 comentarii: