(P) Noutati de la PROVINO

Festivalul iesean dedicat vinului, care va avea loc la Centrul Expozitional Moldova din localitate, ne-a transmis ultimele noutati pe care vi le impartasim mai jos.

Hotelul Restaurant “La Castel” este Partenerul Gastronomic al Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, organizat la Iasi in perioada 3 – 6 noiembrie. Maestrii bucatari ai restaurantului au pregatit o suita de meniuri special gandite pentru aceasta ocazie si vor delecta publicul festivalului cu show-uri culinare. 
Hotelul “La Castel”, amplasat in buricul targului, pe aleea Mihail Sadoveanu nr. 54, in Copou, va asigura serviciile de cazare pentru invitatii speciali ai Festivalului Provino de la Iasi.

Daca o sa va fie sete dupa atata vin, sa stiti ca la Provino, apa oficiala va fi Bilbor. Ceea ce este interesant, avand in vedere ca respectiva apa este produsa de Tuborg:).

Tot la festival, Bucium a anuntat ca va lansa noi game de spumante, asa ca prietenii acestui soi de vin ar trebui sa dea tarcoale. Agroindustriala Bucium pregateste lansarea unei noi game de spumante. Aceste spumante vor fi incadrate in segmentul premium si vor fi in doua tipuri de ambalaje: 750 ml si 375 ml. Ca si baza, spumantul va fi un cupaj de sauvignon cu feteasca regala si va fi in 3 variante: brut, demisec si dulce.

0 comentarii: