(P) Oprisor vine la Provino. Veti citi despre asta in Vinul.ro:)

Veti avea ocazia sa degustati Smerenie, Cabernetul si Dragaica de Oprisor, intre  3 si 6 noiembrie, la Iasi! Luati cate putin sa ajunga la toata lumea:)

Crama Oprisor din Mehedinti este  proprietatea grupului Reh Kendermann din Germania, care a facut in Romania primul pas pentru extinderea spre Europa de Est. Crama situata in localitatea cu acelasi nume se numara printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania. O echipa mixta de vinificatori, romani si straini, aplica tehnicile cele mai moderne de obtinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea intreaga.

In luna mai a acestui an Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB). Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.Compania care detine Crama “Oprisor”, Carl Reh Winery, a fost infiintata in 1994 de Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numarul unu de vinuri germane si totodata cel mai mare importator de vinuri din Germania. Carl Reh Winery a adus in Romania vinurile unor producatori de talie internationala precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer.
O alta stire este ca veti citi despre cele de mai sus in Vinul.ro:) Provino a batut palma cu baietii si veti afla destule de la ei. In calitate de partener media al PROVINO 2011, Vinul.ro va mediatiza festivalul de la Iasi prin toate mijloacele de informare de care dispune (revista tiparita, website, profile Vinul.Ro din retelele sociale) si va oferi cititorilor sai cele mai noi informatii cu privire la Festival si la activitatile din cadrul acestuia.

0 comentarii: