Boutique Bar Show la Provino (P)


Cei care vor trece pragul Centrului Expozitional Providenta din Iasi in perioada 3-6 noiembrie, cand se desfasoara Festivalul PROVINO vor putea asista la spectacole de bartending oferite de producatorii de bauturi alcoolice distilate si spirtoase care doresc sa-si promoveze produsele. Spectacolele vor avea loc zilnic pe o scena special amenajata.
Tot aici va veti putea intalni si cu laudatele divinuri (vinarsuri) din Republica Moldova, pe care le-as gusta si eu mai des, daca le-ar exporta mai cu spor.
Boutique Bar Show reuneste producatori de bauturi alcoolice distilate si spirtoase din intreaga tara si faciliteaza intalnirea acestora cu distribuitorii din zona Moldovei si reprezentantii segmentului HoReCa.
Boutique Bar Show reprezinta platforma perfecta pentru transmiterea mesajelor de brand intr-un mod eficient si inedit. Printre invitatii la evenimentele organizate in cadrul Festivalului PROVINO se numara peste 1.000 de manageri de hoteluri si restaurante.
Boutique Bar Show face parte din seria de evenimente PROVINO, Festival organizat de ABplus Events, sub patronajul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, cu sprijinul Patronatului National al Viei si Vinului, Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania si Organizatia Somelierilor din Romania 2011.

0 comentarii: