tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post5713717556412611884..comments2024-01-21T18:43:45.112+02:00Comments on Lucruri Bune: Tamaioasa sec 2007 Prince Stirbey: Alternate HistoryGeorge Miteahttp://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-26871685534931415282010-05-11T20:27:10.001+03:002010-05-11T20:27:10.001+03:00Nu stiu ce sa-ti spun, draga Agbar. Alah e mare! O...Nu stiu ce sa-ti spun, draga Agbar. Alah e mare! Ops, inca o gluma fara haz si inteligenta:)<br />N-as spune ca aceasta tamaioasa vinificata de un german e tipic neaosa. Dar ai dreptate la partea cu antrenatul. Sunt un amator si n-am sustinut niciodata altceva:)George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-43842236750071944532010-05-11T20:16:43.894+03:002010-05-11T20:16:43.894+03:00Cu tot respectul domnilor dar dupa cum ati afirmat...Cu tot respectul domnilor dar dupa cum ati afirmat mai sus(desi in mod timid)chiar trebuie sa va mai antrenati papilele si cu vinuri mai putin neaose(ca si vinificatie)<br />Gluma cu Grasa de Cotnari chiar nu are haz si nici inteligentaAgbarnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-847354567779252582010-05-10T17:45:50.164+03:002010-05-10T17:45:50.164+03:00Nu stiu, dar parca unele soiuri facute sec seamana...Nu stiu, dar parca unele soiuri facute sec seamana cu un tort in care ai pus sare in loc de zahar. Desi...exista pe piata si destule fripturi zaharisite:)George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-21047720921280751062010-05-10T15:32:28.113+03:002010-05-10T15:32:28.113+03:00Si eu sunt de acord cu George; soiurile din care s...Si eu sunt de acord cu George; soiurile din care se obtin vinuri dulci trebuie lasate asa, fara interventii; alta e situatia cand soiuri care se preteaza perfect vinificarii in sec, sunt manipulate cu resturi de zahar pt a fi pe placul publicului. Cu astfel de practici am eu ceva :)Ciprianhttps://www.blogger.com/profile/05563832999467860050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-80011877107463000662010-05-10T15:09:28.100+03:002010-05-10T15:09:28.100+03:00Mihnea, mie mi s-a parut ca tamaioasa asta e priva...Mihnea, mie mi s-a parut ca tamaioasa asta e privata de ea insasi. Cu alte cuvinte e "secatuita" de continut. Dar, in fine, parca in 2007 au fost la prima incercare, poate 2009 e mai buna, poate suntem noi prea obisnuiti cu tamaioasa dulce si ni se pare una seaca impotriva naturii:) Nu stiu, cert e ca mi-a parut rau ca n-am luat o feteasca regala sau o cramposie in loc.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-46745136145349039312010-05-10T15:02:21.446+03:002010-05-10T15:02:21.446+03:00Mi-l imaginez pe Oliver Bauer citind ganditor come...Mi-l imaginez pe Oliver Bauer citind ganditor comentariile noastre: uite, dom'le, si romanii astia, incearca omul sa-i civilizeze si sa le schimbe apucaturile rusnace de-a bea vinul dulce si ei se opun! Acum ca nu ne-o judeca chiar asa - sper din tot sufletul, mai ales ca si eu am dost de exact parerea lui George despre acesta tamaioasa :-))<br /><br />Dar ideea e acolo, sadita: chiar daca noi ne-am obisnuit cu ceva de nu mai suntem in stare sa vedem vreo schimbare posibila in bine, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i apreciem pe cei care incearca sa darame ordinea lucrurilor si sa le recladeasca in alt mod. Poate ca asa om iesi din mediocritatea istorica si-om rupe gura targului cu ceva! Desi nu-mi iese din minte Tamaioasa de Vincon cu 96 de puncte la Vinvest :-))Mihnea Mironescuhttps://www.blogger.com/profile/02791362274658495360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-70660166112598668152010-05-10T14:50:29.521+03:002010-05-10T14:50:29.521+03:00Dan, nu e important, oricum nu este cel mai bun vi...Dan, nu e important, oricum nu este cel mai bun vin al lor, iar noi nu participam in campionatul mondial de detectat arome :)George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-85047659877521578932010-05-10T14:46:07.630+03:002010-05-10T14:46:07.630+03:00ciudat ;)
la mine a fost invers... ce-i drept sin...ciudat ;) <br />la mine a fost invers... ce-i drept sint un pic racit, ceea ce s-ar putea sa explice lucrurile...Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-26685488070279863732010-05-10T14:38:52.962+03:002010-05-10T14:38:52.962+03:00Chestia e ca, initial, nici n-ai banui ca este o t...Chestia e ca, initial, nici n-ai banui ca este o tamaioasa. Cum am spus, trademarkul soiului, aroma de boaba de muscat, am simtit-o doar retronazal. A doua zi, insa, a devenit evidenta in nas, in evolutie, etc. Mi s-a parut ciudat, nu neaparat in sensul rau. Doar intrigant.George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-61056211826640671792010-05-10T14:14:22.575+03:002010-05-10T14:14:22.575+03:00Smells like a backstabbing wine to me. Odd...Smells like a backstabbing wine to me. Odd...Darius Priponhttp://dariuswine.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-86653524506785603002010-05-10T13:24:32.750+03:002010-05-10T13:24:32.750+03:00am baut si eu o sticla saptamana trecuta, tot in 2...am baut si eu o sticla saptamana trecuta, tot in 2 etape si am avut aceeasi impresie, a doua zi parca era alt vin. disparuse aroma de tamaioasa aproape de tot, trebuia sa o "cauti". altfel, mi s-a parut si mie ciudat; aroma aia de tamaioasa imi trezeste inca amintiri triste de la tamaioasele nasoale baute baute pe la nunti si sindrofii... cu toate ca aici e foarte "curata", mi-e greu sa o separ de memoria care-mi spune cu insistenta: "tamaioasa=nasol"Danhttp://paine-de-casa.blogspot.comnoreply@blogger.com