tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post2778809696667388178..comments2024-01-21T18:43:45.112+02:00Comments on Lucruri Bune: Feteasca Neagra Prince Stirbey 2008George Miteahttp://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-77837952072246196962011-03-14T09:36:04.470+02:002011-03-14T09:36:04.470+02:00Ei, si aici e o problema. O pastrezi, dar unde. Da...Ei, si aici e o problema. O pastrezi, dar unde. Daca n-ai pivnita, sau europivnita e greu sa judeci corect evolutia. In fine, asta nu e o problema legata de Stirbey. E plina lumea de vinuri "care nu sunt inca gata de consum".George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-53950163247984261302011-03-11T22:41:11.220+02:002011-03-11T22:41:11.220+02:00Eu incerc periodic sa uit ca am una la pastrare (i...Eu incerc periodic sa uit ca am una la pastrare (in special cand ma apuca curiozitatea). As mai tine-o macar vreo doi ani.<br /><br />Senzatia mea e ca mai toate vinurile rosii de dupa 2007 de la Stirbey mai au nevoie de timp. Cred ca problema lor e ca trebuie sa le vanda acum, nu peste 5-10 ani.<br /><br />Cat despre treaba cu cunoscatorii, acu' nu le puneti si voi in gura lucruri pe care nu le-au zis. Oricum, eu am sa incerc sa-i ating la mandrie, sa vedem daca are efect: poate nici chiar Oliver Bauer nu stie cand anume vor fi la potential maxim. :Dsunmirrorhttps://www.blogger.com/profile/00599732455914344465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-40745492241597074922011-03-11T13:45:21.990+02:002011-03-11T13:45:21.990+02:00da, ar putea sa indice un interval pe eticheta.
ar...da, ar putea sa indice un interval pe eticheta.<br />ar putea disemina info de genul asta prin presa.<br />daa, un adevarat cunoscator, sigur,ala tre sa stie totAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-27762073590641471312011-03-11T13:36:40.143+02:002011-03-11T13:36:40.143+02:00Chiar ma gandeam la o chestie, pe care am emanat-o...Chiar ma gandeam la o chestie, pe care am emanat-o si-n trecut. Ce ar fi ca producatorii sa-si anunte consumatorii asupra unor chestiuni de soiul acesta. Uite eu n-am experienta degustarilor en-primeur comparativ cu acelasi vin peste 2-3, 10 ani ca sa prevad evolutia. <br />Ori sa scrie pe eticheta treaba asta(dar n-o vor face- putina lume cumpara un vin pe care scrie ca-l poti bea peste 3 ani), ori sa incurajeze presa de specialitate(adevarata) sa faca asemenea predictii. La noi nu exista charturi, sau informatii in acest sens. Tare mi-e ca raspunsul ar fi ceva de genul "un adevarat cunoscator ar sti cand trebuie baut vinul nostru"George Miteahttps://www.blogger.com/profile/13928504303712860169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2252877448108544363.post-15519755525149202092011-03-11T12:08:22.216+02:002011-03-11T12:08:22.216+02:00asa mi s-a parut si mie, ca mai trebuie sa se asez...asa mi s-a parut si mie, ca mai trebuie sa se aseze, ca lemnul e cam mult. dar mi-a placut, mai ales ca am gasit si ceva coacaze acolo. sau mi s-a parutAnonymousnoreply@blogger.com