Locuinta mea de vara e la...Villa Maria


Villa Maria, vinuri importate de Halewood Romania, produse in Noua Zeelanda, regiunea Marlborough. Sauvignon blanc (cum altfel?), kiwi, oi, hobiți.

Villa Maria SAUVIGNON BLANC ORGANIC 2015

Iata o bomba de fruct, pe care insa nu te poti supara, deoarece indiferent cat de mult ai aprecia mineralitatea rezervata a unui Sauvignon de Loira, acest exemplar organic din Noua Zeelanda nu are cum sa nu te cucereasca cu avalansa sa de arome fructate. Detectam cu usurinta impresii de coacaze, fructul pasiunii, coaja de lamaie, urmate de un "mouthfeel" plin, invaluitor, cu buna aciditate si cu un gust remanent de coaja de lamaie foarte persitent. Un clasic jovial si foarte reusit! 
50-60 lei. 13%, 87 pct


Villa Maria SAUVIGNON BLANC LIGHTLY SPARKLING (frizzante) 2015

Acest Sauvignon blanc neozeelandez, pe numele intreg Villa Maria Private Bin Lightly Sparkling 2015 Extra brut, este un lucru diavolesc! Sa tineti poza cu Arsenie Boca aproape! Luati aromele tipice unui kiwi sauvignon si amplificati-le cu 10. Carbonatia impinge o avalansa de fructe, cum ar fi pepene galben, agrise, fructul pasiunii, kiwi. Fantastic de repede curgator, ceea ce ma face sa va atrag atentia asupra nivelului de 13% alc. Asadar cu moderatie, desi va fi tare greu, credeti-ma! Doamne-ajuta!
50-60 lei, 13%, 86 pct



0 comentarii: