Cu scuze pentru inerentele scapari de terminologie, sa-i dam drumul:

Acest blog exprima opiniile autorului in legatura cu unele produse comerciale. Autorul nu este degustator autorizat, specialist, sau orice alta forma de calificare profesionala in domeniul oenologiei, nu lucreaza in domeniu si nu comercializeaza produsele descrise. Opiniile critice cu privire la produse se refera exclusiv la exemplarul evaluat si nu la intreaga gama de produse si servicii puse pe piata de producator, importator, distribuitor. Bla Bla Bla
Ati terminat de citit randurile scortoase de mai sus? Bun! Vreau sa va mai spun ceva: daca vreun vin mi-a lasat o impresie proasta, prost va fi tratat pe blogul meu. Si daca vreun producator se simte nemultumit, ii spun sa-si foloseasca nemultumirea pentru: 1. sa faca un vin mai bun; 2. sa-si traga de urechi reteaua de distributie; 3. sa aiba grija unde le vinde. Pe mine nu ma intereseaza ca vinul din paharul meu e prost deoarece n-a fost bine pastrat in supermarket sau ca a fost transportat catre magazin la -30C. Ma intereseaza doar ce scrie pe eticheta in dreptul producatorului. Sa-si asume produsul, dupa cum imi asum si eu cele spuse!
Mda, ce sa spun, chestiile scrise de mine sunt ale...mele. Ma indoiesc ca sunt atat de minunate incat sa si le insuseasca cineva. Daca totusi unii dintre cititorii mei sunt bestii cu intentii samavolnice, le urez sanatate si le amintesc ca exista legi si alti demoni care pedepsesc utilizarea neautorizata a "operelor" scrise de altii.
4 comentarii:
Ce nimereala George...vineri am baut una de asta tot acolo unde am fost noi uyltima data :))
Curat coincidenta:) Si cum ti s-a parut?
foarte buna. e o bere grea fara a isi pierde total din functia de potolire a setii. Daca ma intrebi pe mine (stai...ca tocmai ai facut-o), as spune ca ceva mai complicat de atat parca e prea mult, iar mai lejer intra deja in segmentul berilor ceva mai comune.
Cred ca la beri echilibrul e mai fragil decat in cazul vinului. Gustam zilele trecute un Schneider Aventinus Vintage(2008), o bere invechita, fara termen de valabilitate. Fantastic, ce arome, nu te puteai opri din adulmecat. Dar la mai mult de doua pahare nu-ti garanteaza nimeni buna dispozitie a doua zi:) Exista si beri de meditatie, se pare, dar daca ai norocul/ghinionul sa dai peste una din acestea exact cand ti-e sete, se schimba treaba...
Trimiteți un comentariu