Festivalul PROVINO Iasi 3-6 noiembrie 2011

Drag popor iubitor de vin, dati-va mai aproape pentru ca trebuie sa va anunt nasterea unui festival de vinuri nou-nout care va avea loc la Iasi, in noul Centru Expozitional Moldova (soseaua Nicolina nr. 141), in perioada 03-06 noiembrie 2011. El se numeste PROVINO si este organizat de AB PLUS EVENTS. Oamenii acestia au ceva experienta in organizarea de evenimente, imi vine in minte CAMEX (targul de constructii), care este mosit tot de ei. Iata, s-au apropiat si de industria vinului, si nu pot decat sa le urez succes!
Programul evenimentului poate fi consultat aici
Centrul Expozitional Moldova
Eu am vazut macheta locului, si trebuie sa spun, nu ca partener media, ci ca posibil participant, ca n-am mai fost la ceva proiectat la asemenea scara. Sigur, cine a fost la Vinexpo sau Vinitaly, va avea alte repere, dar eu sunt mai comod si mai sarac, de firea mea. Adica, pe langa expozitia in sine, unde diversii producatori isi vor expune si promova  produsele, vor exista si evenimente conexe: Wine&Gastronomy (va dati si voi seama ce-o sa se intample aici), Salonul Royal Wines, unde vor putea fi degustate numai vinuri premiate, ramane de vazut de cine si de unde. Salonul Vinurilor Rare Romanesti pare a fi tare interesant, in cadrul lui putand fi descoperite numai soiuri neaose, deci este un bun prilej sa le cunoastem sau sa le revedem. ART&MUSIC, eveniment conex al Festivalului PROVINO, desfasurat in doua muzee iesene, unde vor avea loc expozitii de arta si concerte de jazz, blues si muzica veche in compania unor vinuri bune.
Standul Partenerului Strain este spatiul unde vor expune companii din industria de profil din tara partenera si vor avea loc degustari de vinuri, spectacole, momente artistice si show-uri gastronomice traditionale.
Va exista si o terasa, unde se va sta la un pahar de vorba, si desigur, un magazin de unde se pot cumpara vinurile care v-au placut.  
De participanti si alte detalii intr-un post viitor. Doar sa stiti ca daca sunteti din Iasi sau din judetele apropiate, aveti ce face in prima saptamana din noiembrie.
Sa ne auzim cu bine!

0 comentarii: