Jurnal de Blog

*Philippe Stark Gun floor lamp

(e pleonasm, da! dar o stim si noi!)

Azi ma duc la serviciu, care uneori este o munca. Pentru cei care nu stiu- a munci vine din slavonul monca care inseamna chin sau sacrificiu- de unde “muncile apostolilor” in sensul de sacrificiul si pentru unii- martiriul lor. Daca mai are cineva dubii si travailler din franceza- provine din latinescul trivalium care reprezenta un tip de bici folosit la motivarea sclavilor. N-a fost cazul astazi, zi linistita, lipsita de evenimente, din cauza unui incident tragic : laptopul din dotare- echipament care, uneori, imi tine loc de creier- a inceput sa bazaie ciudat si sa dea semne evidente de retard. L-am dus la spitalul IT, unde vizitatandu-l mai tarziu, l-am surprins cu toate maruntaiele la lumina. Aproape sa vars o lacrima, nu alta! Semn rau, imi zic.

Sosesc acasa, intru silentios ca un ninja, deoarece sotia isi face somnul de dupa-amiaza (ca sa-i spun asa: cand ai un sugar, somnul devine un lux) impreuna cu fetita. Acum ce sa fac ? Sa le scriu celor de la Château Vartely sa-i intreb de ce e asa mare diferenta intre acelasi vin din recolte diferite, inainte sa-i dau in vileag pe blog? Ma gandesc ca ar fi mai bine sa le scriu intai, sa nu-mi mai iau bobarnace elegante (dar nemeritate) de la diversi producatori. Si i-am recomandat pentru oficiosul de vinuri! Nț, nenorocire!

Cat ma gandesc, dau drumul la tv- fapt fatal ganditului de obicei. Butonand- ajung la Realitatea unde o garnitura de tren ceausista sta- indecenta- cu rotile in sus. Breaking News!!! Zi plictisitoare: doua trenuri deraiate, unul suparat pe un tir. In studio se prezinta invitatii care urmeaza sa chibiteze pe seama accidentului (stai, ca nu-i accident ! E o mana criminala!) : X de la pdl, Y de la psd, Z de la pnl. Prima intrebare care-mi vine in minte: dar de la udmr n-au invitat pe nimeni ? Sau udmrul n-are voie sa comenteze decat deraiajele din Harghita si Covasna? Al doilea lucru : ce Dumnezeu or sti amaratii astia de politicieni despre deraierea trenurilor? Apas pe + si ajung fara sa vreau neaparat la Antena 3 unde sub aceeasi titulatura feroviara se discuta, ati ghicit! despre Basescu care a facut, n-a facut, a dres, a zis. Ce bine ca unele lucruri sunt constante si nepieritoare! Soarele rasare de la rasarit, Dunarea se varsa-n mare, laminoristii lamineaza, iar Antenele isi iau bonus! Al dracului caine de paza al democratiei, domnule! Ia d-aici! Ham-Ham !

Cine stie, poate mai pe seara voi scrie, in sfarsit, despre Château Cotnari. Caci adevar va spun voua, timpul s-a scurtat de-acum !

0 comentarii: